Farklı Bir Numara ile SMS Onay Yapmak

Farklı Bir Numara ile SMS Onay Yapmak

Farklı Bir Numara ile SMS Onay Yapmak

Sanal numara alma işlemi sayesinde sizden SMS onay için telefon numarası isteyen platformlara, gerçek numaranızı vermek yerine geçici bir numara verebilirsiniz. Böylece kendi adınıza kayıtlı olan hat numaranızı kullanmanıza gerek kalmadan mobil onay işlemi gerçekleştirilebilir. Sonrasında artık o platformu kullanmaya başlayabilirsiniz.

SMSonaylar.com sayesinde kimlik doğrulama işlemini kolayca yapabilmeniz mümkündür. İhtiyaç duyduğunuz süre kadar numara kiralama işlemi yapıyorsunuz. Bu numara, daha önce kimse tarafından kullanılmamış, sadece sizin kullanımınız için özel olarak üretilmiştir.

Son derece güvenilir bir sistemdir. Kayıt olurken ya da hesaba giriş yaparken kullanabilirsiniz. Sizden telefon numarası isteyen tüm platformlarda kullanıma uygundur. Kiraladığınız telefon numarasına gönderilen onay kodunu kutucuğa girdiğinizde, platforma giriş ya da kayıt işlemi tamamlanmış olur.

Eğer siz de gerçek numaranızı vermek istemiyorsanız, sanal numara alma işlemi tam da size göre. Gizlilik endişeleriniz varsa, kişisel bilginizin gizli kalacağından tam emin değilseniz veya daha önce kendi numaranız ile kayıt olduysanız ve bu yüzden başka bir numara lazımsa; bu gibi sebeplerden bu hizmetten faydalanabilirsiniz.

Numara onay almak için yapılması gerekenler son derece basit. Yapmanız gereken şey ne kadar süre için bir numaraya ihtiyaç duyduğunuzu kararlaştırmak. Sonrasında sistemde saatlik, günlük, haftalık olarak kullanım sürelerinden birisini tercih etmelisiniz.

Yeni alacağınız numara, size ne kadar süre ile lazım? Sistemde sizlere farklı süre seçenekleri sunulmaktadır. Kiralamak istediğiniz süreyi tercih edip, sonrasında seçtiğiniz numara için ödemenizi online olarak tamamlıyorsunuz. Artık numaranızı kullanmaya başlayabilirsiniz. Fake numara alma işlemi sonucunda kiralamış olduğunuz numara, belirlenmiş zaman diliminin sonuna kadar kullanılabilir haldedir. Zaman periyodu dolduğunda artık kullanım dışı kalır.

Bazen hızlı bir şekilde halletmeniz gereken bir işlem vardır. Zaman kaybetmek istemesiniz. Gündüz ya da gece fark etmeden, günün her saatinde bu ihtiyacınız için faydalanabilirsiniz. Numaranızı seçip, ödeme işlemini tamamladığınız anda artık o seçmiş olduğunuz numara kullanıma açılır. O an, o numarayı kullanarak ihtiyacınız doğrultusunda kayıt, üyelik ya da kimlik doğrulama gibi çeşitli amaçlar için kullanabilirsiniz.

Bir çok firma numara onay işlemini gerekli kılmaktadır. Özelliklede bir web sitesinde üyelik alırken veya bir mobil uygulamada üyelik almanız gerekiyorsa işinize yarar. Sadece üyelik sistemleri için değil aynı zamanda yapılacak bir işlem öncesinde kimliğinizi cep telefon numarası vasıtasıyla kod göndererek doğrulanmasını isteyen sistemlerde de kullanabilirsiniz.

Size gelen mesajları görüntüleyen bir panel bulunur. Size gönderilen kod, bu panelde mesaj olarak görünür. Sayfa otomatik olarak yenilensede, bazen sizin sayfayı yenilemenizde de fayda vardır. Siz numarayı eksiksiz, doğru bir şekilde girdikten sonra ilgili kod mesajı büyük ihtimalle o dakika içerisinde belirttiğiniz numaraya gönderilmiş olur. Bu sebepte dolayı, no girme işlemi sonrasında mesaj paneline göz atmanız tavsiye edilir.

Unutmayın ki bazı sistemlerde mobil onay için kısıtlı bir süre verilmektedir. Bu süre, genellikle 60 saniye olabilmektedir. Bu geri sayım bitmeden önce ilgili kodu girmeniz gerekir. Bu kod genellikle sayı ve harflerden oluşur ve 6 hanelidir. Bu kodu doğru bir şekilde girebilmek için panelde gördüğünüzde aklınızda tutabilir ve kod penceresine girebilirsiniz. Daha iyi bir yöntem olarak ise bu kodu bir yere yazarak not edebilir ardından bu kodu gireceğiniz web sayfası ya da mobil uygulama ekranına gelerek girebilirsiniz.

Tamamen güvenli bir altyapı ile hizmet sunulmaktadır. SSL sertifikası ile kişisel bilgileriniz dahil, sistemde girdiğiniz tüm bilgiler şifreleme ile korunmaktadır. Google Play android uygulamamızdan dilediğiniz zamanda kolayca saatlik, günlük, haftalık numara kiralayabilirsiniz.