Sms Onay Güvenli Mi?

Sms Onay Güvenli Mi?

Sms Onay Güvenli Mi?

Günümüzde teknolojinin gelişmesi ve ilerlemesi ile artık kişiler birçok ihtiyacını internet aracılığı ile gerçekleştirmeye başlamıştır. Farklı  sitelere farklı ihtiyaçlarından dolayı üye olmak isteyen kullanıcılar üye olurken kişisel bilgilerini paylaşmak durumunda kalabiliyor. Bu bilgi paylaşımı bazen kullanıcıları tedirginlik yaratabiliyor. Bundan kaynaklı günümüz de ihtiyaç sahiplerine güvenli internet ortamı sunmak için, sitelere üye olurken gizlilik sebebiyle  farklı yöntemler uygulanmaya başlanmıştır. Birçok kişi sosyal medya platformlarına üye olurken kendi kişisel numaralarını kullanmak istememektedir.  

Şahsi numarası bilinsin istenmeyen kullanıcılar bu tarz sitelere üye olmaya karar verdiğinde, güvenli yöntemler arayışı içine girmişlerdir. Burada güvenlik ihtiyacımıza karşılık bulmak istediğimizde tek kullanımlık sanal numaralar ve SMS onay kodları karşımıza çıkmaktadır. Sanal numara kullanmayı tercih eden kişiler SMS onay kodu alarak güvenli üyelikler gerçekleştirebilecektir. Yurt dışından alınan bu sanal numaralara SMS le gelen kodla onay gerçekleştirilen bir süreçtir. Kişisel telefon numaralarından farklı olarak belirli bir operatöre bağlı kalınmadan kullanmak için alınan numaralardır.

Peki, Bu SMS Onay Kodu Kullanmak Ne Kadar Güvenilir?

Bu hizmeti sunan sitelerden alınan numaralar tek kullanımlık ve kişiye özeldir, başka birine verilmesi söz konusu değildir. Bu durum karşımıza SMS onay kodu kullanımında endişe etmeden güvenle kullanma rahatlığını sunuyor. Böylelikle tek kullanımlık SMS onay kodu alan kullanıcılar birden fazla sitelere kolaylıkla üye olabilecekler. Farklı platformlara üye olmak isteyen kullanıcılar yine tek kullanımlık SMS onay kodu kullanarak üyeliklerini kolaylıkla gerçekleştirebiliyor. Bu kullanım tek seferlik dahi olsa kullanıcı SMS onay kodunu doğruladığı için gerçek bir kullanıcı olarak kabul görmektedir. 

Sitelerden kaynaklı veya kullanıcıdan kaynaklı bazen SMS onay kodu yanlış girilmiş olabilir bu durumda SMS onay kodu tekrar istenebilir. Mobil onay kodunun asıl amacı farklı sitelere üye olmak isteyen kullanıcıların güvenliği içindir, yine de bazı siteler reklam ve tanıtım yapmak, gelir sağlamak amaçlı kişisel verileri satma yetkisini saklı tutar. Kişisel bilgilerin farklı sitelerde kullanılmasını istemeyen kullanıcılar fake numara satın alma yaparak SMS onay kodunu bu şekilde de doğrulama yapabilir.

Sanal Numara Almak İstediğimizde Nasıl Bir Yol İzleriz?

Bu hizmetten faydalanmak istediğimiz de karşımıza su anda bu hizmeti sunan birçok firma çıkmaktadır. Bunun için en güvenilir olan müşteri memnuniyetine önem veren 7/24 kesintisiz hizmet sunan firmalar tercih edilmelidir. Uygun fiyata bu hizmeti vermek kadar ihtiyaçlara da anında karşılık alabilmek önemlidir. SMS onay kodu kullanmak isteyen kullanıcılar için en önemli durum güvenlik önlemidir bu konuda kendini kanıtlamış kurumlarla işbirliği yapmak son derece önemli olacaktır. Bu hizmeti almak istediğiniz de izlemeniz gereken yöntem şu şekilde olacaktır; 

Öncelikle numarayı hangi internet sitesinde kullanacağınız, daha sonra numaranın hangi ülkeye ait olmasını istediğiniz ve son olarak  ödeme kısmı olarak yönlendirmek olacaktır. Bu hizmeti veren kurumlarla iletişime geçtiğiniz de size yönlendirme sağlayıp yardımcı olacak kişiler çıkacaktır. Üye olmak istediğiniz  internet sitesinde, kullanmak için, satın aldığınız sanal numaraya eğer SMS onay kodu gelmezse hizmeti aldığınız kurum paranızın tamamını iade etmek durumundadır. 

Herhangi bir sebepten dolayı  sanal numara kullanmak istemediğiniz durumlarda, iptal et seçenekleri sunulmaktadır. Fake numara alan bu hizmetten memnun kalan kullanıcılar, aynı numarayı saatlik, haftalık, aylık kiralamak isterse bu hizmette birçok kurum tarafından sunulmaktadır. Bu sayede ihtiyaç duyduğunuz zaman sosyal medya platformlarına üye olmak için, sanal numaranıza Mobil onay kodu isteyerek üyeliğinizi https://www.smsonaylar.com/ sitemizden gerçekleştirebilirsiniz.