SMS Onay Hizmeti

SMS Onay Hizmeti

SMS Onay Hizmeti

Güvenlik aracı olarak sosyal medya platformlarda SMS onayı zorunlu tutulmaktadır. Üye olduğu mecrada şahsi numarasını paylaşmak istemeyenler, sms onay hizmeti satın almaktadır. Hemen herkesin tercih ettiği smsonaylar.com adresi, onlarca servis için yüzlerce ülkeden SMS onaylama hizmetini sunmaktadır. Siteye kayıt olup giriş yapıldıktan sonra servis ve ülke seçerek SMS onayı alınmaktadır.

Online ödeme seçenekleri ile sms onaylama hizmetinden güvenli bir şekilde faydalanılmaktadır. Panelde gösterilen servislerden ve ülkelerden herhangi biri seçilebilmektedir. Numaralarım kısmından satın alınan numara görüntülenebilmekte olup onay kodu SMS olarak alınmaktadır. En uygun fiyata kaliteli hizmet satın almak isteyenler, smsonaylar.com adresini tercih etmektedir. Facebook, Google, Twitter ve Instagram gibi uygulamalar için SMS onayı alınabilmektedir.

 

SMS Onay Fiyatları

Sektördeki en iddialı SMS onay fiyatlarına sahip olan smsonaylar.com adresi, müşteri memnuniyetine önem vermektedir. Kalite-fiyat dengesi sunulduğundan, fiyatlar herkese hitap etmektedir. Birden fazla numaraya ihtiyacı olanlar, birkaç tane yurtdışı numara satın alabilmektedir. SMS onay kodu saniyeler içerisinde gelmekte olup gelmemesi gibi durumda bakiye iadesi gerçekleştirilmektedir.

Her numara sadece bir kez satın alınabildiğinden, aynı numara için iki kez sms onay hizmeti verilmemektedir. Numara kiralama seçenekleri üzerinden alınan numaralar, belirtilen süre boyunca ücretsiz olarak kullanılmaktadır.

Kullanıcılar bakiye yükle kısmından hesaplarına bakiye eklemektedir. Her bütçeye uygun numara kiralama seçenekleri bulunmaktadır. Kaliteli hizmet sayesinde müşteri memnuniyeti her geçen gün artış göstermektedir.

 

Güvenli ve Garantili SMS Onay

SMS onay hizmetinin bütün süreçlerinde maksimum güvenlik ve garanti sağlanmaktadır. Kişisel güvenlik için fiziksel numaranın paylaşılması önerilmemektedir. Tamamen güvenli olan sms onaylama hizmeti, % 100 güvenli olmaktadır. Kişisel verilerin diğer şirketlere satıldığı göz önüne alınırsa, güvenli ve garantili SMS onay hizmetinin önemi anlaşılmaktadır.

Tek kullanımlık olan sanal numaralardan, yalnızca bir kez SMS alınmaktadır. Eğer aynı numaraya tekrar SMS alınması gerekiyorsa, günlük veya aylık kiralama seçeneklerinden faydalanılmaktadır. Tüm satın alma işlemlerinde 3D güvenli kredi kartı ödemesi veya banka havalesi seçenekleri kullanılmaktadır. Bakiye yükleme işlemini düzenli olarak gerçekleştiren kullanıcılar, hediye kupon kazanmaktadır.

 

Anlık SMS Onay

Geçici ve tek kullanımlık sanal yurtdışı numara hizmeti, yoğun talep görmektedir. Periyodik olarak SMS alınması gerekiyorsa, uzun süreli kiralama seçenekleri önerilmektedir. Youtube, Gmail, Facebook, Line, Twitter, Discord ve Amazon gibi sosyal mecralar, sanal numaralardan SMS almayı desteklemektedir. Onay SMS'lerin ulaşması, kısa sürede gerçekleşmektedir. 7 gün 24 saat ziyaret edilebilen smsonaylar.com adresi, çok hızlı çalışmaktadır.

Bazı ülkelere SMS gönderimi kapalı olmasından dolayı çok nadir de olsa SMS onayı gelmeyebilmektedir. Bu gibi olumsuz durumlarda, kullanıcıların parası iade edilmektedir. Tekrar yeni numara ve ülke seçerek SMS onayı alınmaktadır. SMS'ler en geç 10 dakika içerisinde ulaşmaktadır. İstenilen uygulamada ve platformda sms onay hizmeti ile hesap doğrulanmaktadır.

 

SMS Onay Avantajları

Gizliliği sağlayan sms onaylama hizmeti, dolandırıcılık riskini önlemektedir. Sanal numara kullanımı her geçen gün yaygınlaşmaktadır. Bunun en büyük nedeni, insanların kişisel numaralarını kullanmak istememeleri olmaktadır. Şahsi telefon numarasının gizli olmasını isteyenler, smsonaylar.com adresini tercih etmektedir. Maksimum hızda SMS onayı alınmaktadır.

Fiziksel olarak teslim edilmeyen sanal numaralar, dijital ortamda oluşturulmaktadır. Sohbet uygulamalarında hesap açan kullanıcılar, anonim kalabilmektedir. WhatsApp için yurtdışı numara alıp kullanılmaktadır. Tercih edilen servis ve ülkeye göre sanal numaraların fiyatları değişiklik göstermektedir.

Fiziksel bir numara satın almaktan daha uygun fiyatlı olan sanal numaralar, her platformda çalışmaktadır. Mobil onay işlemini gerçekleştirenler, herhangi bir hesap kapanma gibi durumlar ile karşılaşmamaktadır.

 

SMS Onay Nasıl Alınır?

SMS onay almak için smsonaylar.com adresinin ziyaret edilmesi gerekmektedir. Kısa sürede gerçekleşen kayıt işleminin ardından hesaba bakiye yüklenebilmektedir. Yüklenen bakiyeler ile birlikte SMS onay hizmeti satın alınmaktadır. Bakiye yüklemesi için birçok seçenek bulunmakta olup en fazla banka havalesi tercih edilmektedir.

Panelden numara al kısmına gelen kullanıcılar, SMS onay talebinde bulunmaktadır. SMS onay sistemi son derece basit bir şekilde çalıştığından, hemen herkes faydalanabilmektedir. İşlevsel panel sayesinde tek tık ile SMS onay kodu alınmaktadır. Yüklenilen online bakiye Instagram, Youtube, Papara ve tüm sosyal platformlarda mobil onay işlemi için kullanılmaktadır.

 

Yabancı Numarayla SMS Onay

Bilgisayar, tablet ve cep telefonlarında kullanılan uygulamaların sayısı her geçen gün artış göstermektedir. Uygulamalar üyelik hesabı istemekte olup SMS doğrulamasını zorunlu tutmaktadır. Belirli ülkelerde kullanılan yabancı numaralar, SMS doğrulaması aşamasının geçilmesinde yardımcı olmaktadır.

60'dan fazla ülkenin alan koduna sahip yabancı numaralar sunulmaktadır. Müşterilerini memnun bırakan smsonaylar.com adresi, 7/24 canlı destek sağlamaktadır. Amerika, Hollanda, Almanya ve Azerbaycan gibi farklı birçok ülkeye ait numaralar kullanılmaktadır.

Telefon onay kodları için tercih edilen yabancı numaralar, birden fazla satışa sunulmamaktadır. Her internet kullanıcısı bir kez SMS onay kodu alabileceğinden, güvenlik kriterleri göz önüne alınmaktadır. WhatsApp kullanmak isteyenler, numaralarını gizlemek için yabancı numaralardan faydalanmaktadır. Herhangi bir kişisel bilgi paylaşmadan yabancı numara satın alınmaktadır.