SMSonaylar.com

SMSonaylar.com

SMSonaylar.com

SMSonaylar sayesinde web siteleri ya da çeşitli platformlara üye olmak için artık kişisel numaranızı kullanmanıza gerek yok. Site üzerinden istediğiniz servis ve ülke için bir SMS kodu talep edebilir ve 7/24 SMS kodu alarak dilediğiniz işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Bilindiği gibi herhangi bir servis sağlayıcısı ya da farklı işleyişteki web sitelerine üye olmak, kimi zaman ardı arkası kesilmeyen spam mesajlarına maruz kalmanıza sebep olabiliyor. Bu tarz durumlardan kaçınmak için ise en mantıklı yöntem, SMSonaylar..

Bunların dışında yine farklı platformlar, çeşitli ülkelerde yer alan sağlayıcıları üzerinden bazı promosyonlar vermekte ve bu promosyonlara Türkiye kodlu numaralar ile ulaşılamamakta. Bu durumda da yapmanız gereken tek şey, SMSonaylar'a üye olmak ve bir SMS kodu talep etmek. Bu sayede istediğiniz ülkenin platformuna rahatlıkla üye olabilir ve sürekli sms onay talep edebilirsiniz. 

 

SMSonaylar Neler Vadediyor?

SMSonaylar, her şeyden önce müşteri memnuniyetini ön plana çıkarmaktadır. Uygun fiyatın yanı sıra müşterilerin aldıkları hizmetten memnun kalmalarını da sağlayan platform, bunun için sürekli çalışmaktadır. Bunun yanı sıra müşteriler, tamamen güven ve garanti kavramları çerçevesinde hizmet almaktadır. Aldıkları kod ya da kiraladıkları numaralar sonrası herhangi bir sorun ile karşılaşmayacak müşteriler, SMS kodunun gelmemesi durumunda da ödedikleri tutarın tamamını birkaç iş günü içerisinde geri alacaktır. 

Bunların dışında yaşayacağınız herhangi bir sorun üzerine kesintisiz destek veren müşteri hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. 7 gün 24 saat hizmet veren müşteri paneli, müşterilerin her sorusuna cevap vermek üzere büyük bir özveri ile çalışmaktadır.

Son olarak SMSonaylar platformu üzerinden tamamen güvenli bir şekilde ödeme yaptıktan sonra siparişiniz anında teslim edilir. Bu sayede herhangi bir bekleme olmadan işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Tek yapmanız gereken, hesabınıza bakiye yüklemek ve sipariş vermektir.

Bilindiği gibi SMS onay hizmeti, her ne kadar birçok sağlayıcı tarafından verilse de güvenli ve garantili bir şekilde hizmet almak, sizin için en doğru seçim olacaktır. Bu nedenle de sektörün önde gelen SMS servisi sağlayıcılarından SMSonaylar ile hizmet almak, en mantıklı seçimlerden bir tanesi..

 

Sistem Nasıl İşliyor?

SMSonaylar.com sistemi üzerinden sipariş vermek oldukça basit bir işlemdir. Tam otomatik olan sistem üzerinden mobil onay almak ya da numara kiralamak için ilk öncelikle bir hesabınız olması gerekir. Hesap açtıktan sonra hesabınıza istediğiniz her an bakiye yükleyebilir ve istediğiniz tarzda kod almaya başlayabilirsiniz. 

Site üzerinden sanal numara almak için öncelikle kodu hangi ülkenin servisi ya da platformu için kullanmak istediğinize karar vermelisiniz. Ülke seçimini yaptıktan sonra o ülkeye özel bir telefon numarası üzerinden SMS kodu almaya başlayabilirsiniz. Güvenli bir şekilde ödeme yaptıktan sonra SMS kodunuz anında sizlere iletilecektir. Kodunuzu tamamen güvenli bir şekilde dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

Sipariş sırasında ya da sonrasında herhangi bir sorun yaşamanız durumunda ise müşteri hizmetlerine ulaşmanız yeterlidir. 7/24 hizmet veren müşteri paneli üzerinden sorununuza anında çözüm bulabilir ve hizmet almaya kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

 

Fake Numara Alma 

Fiziksel hatlara göre çok daha pratik ve ucuz olan bu servis ile artık istediğiniz platforma hiçbir kaygı duymadan üye olmak mümkün. Türkiye'nin önde gelen SMS onay servisleri arasında yer alan SMSonaylar.com'un sunduğu fake numara alma hizmetiyle istediğiniz platforma kaydolabilirsiniz.

SMSonaylar, kişisel telefon numaranız ile birden fazla üyelik açamadığınız durumlarda da yardımınıza koşuyor. Promosyon vb. gibi işlemler için aynı platforma birden fazla kez üye olmak isteyebilirsiniz. Bu tarz durumlarda her ne kadar kişisel numaranızı birden fazla kez kullanamasanız da SMSonaylar ile numara onay hizmeti alarak ilgili sitede istediğiniz kadar üyelik oluşturabilirsiniz.