SMSonaylar.com

SMSonaylar.com

SMSonaylar.com

SMSonaylar.com, ülke dışı faaliyet gösteren platformlara çok kolay bir şekilde üye olmanızı sağlayan özel bir sistemdir. Sistem üzerinden SMS kodu almaya başlayarak istediğiniz platforma hemen üye olabilirsiniz. Üstelik sadece yurt dışındaki servislere değil, aynı zamanda ülkemizde faaliyet gösteren platformlara da SMS kodu sayesinde tekrar üye olabilirsiniz. Örnek vermek gerekirse; bir platformda üyeliğiniz varsa ve bu sebeple tekrar üye olamıyorsanız, SMS onay sistemi ile ilgili platforma dilediğiniz kadar üye olabilirsiniz.

 

SMSonaylar.com'un Sunduğu Özellikler

SMSonaylar.com sayesinde verdiğiniz bütün siparişler tamamen güvenli bir şekilde tarafınıza teslim edilir. İşte SMSonaylar.com'un özellikleri:

1. Müşteri Memnuniyeti

SMSonaylar.com sistemi, sadece uygun fiyatlı hizmet değil aynı zamanda kaliteli hizmet vermektedir. Bu özelliği sayesinde de sektörün önde gelen isimlerinden olmayı başarmıştır. SMSonaylar sistemine daha az ücret ödüyor olmanız, diğer sistemlerden daha az kaliteli hizmet aldığınız anlamına gelmez. Hatta tam aksine, daha uygun fiyatla daha kaliteli hizmet aldığınızın göstergesidir SMSonaylar.com.

2. Güven ve Garanti

SMSonaylar.com, verdiğiniz bütün siparişlerde daima yanınızdadır. Numara onay süreci boyunca güvenli hizmet veren sistem, aynı zamanda iade hakkı da tanıyor. Eğer verdiğiniz sipariş sonrası kısa bir süre içerisinde kodunuz tarafınıza ulaşmazsa, sipariş iptal olur ve ödediğiniz tutarın tamamı iade edilir.

3. Kesintisiz Destek

SMSonaylar.com sitesi, tam otomatik çalışan bir sistemdir ve bu sayede sistem üzerinden 7/24 destek alabilirsiniz. Bunun yanı sıra verdiğiniz siparişlerde herhangi bir sorun yaşarsanız, müşteri paneli üzerinden anında sorununuza çözüm bulabilirsiniz. Müşteri paneli de 7/24 kesintisiz hizmet vermektedir. 

4. Hızlı Teslimat

Tam otomatik çalışan sistem SMSonaylar ile verdiğiniz tüm siparişler, saniyeler içerisinde tarafınıza teslim edilir. Yani sipariş vermek ve anında teslim almak için hesabınıza bakiye yüklemeniz yeterlidir.

5. API Sistemi

Teknolojik API sistemi ile yaptığınız her mobil onay çok daha hızlı ve pratik bir şekilde gerçekleşiyor. Üstelik SMSonaylar.com'un basit arayüzü ile hiçbir karmaşıklığa yer yok.

6. Güvenli Ödeme

İstediğiniz her vakit sipariş verebilir ve sipariş verirken tamamen güvenli bir şekilde ödeme yapmış olursunuz. Kullandığınız bütün bilgiler, sistemimiz tarafından korunmaktadır. Yani çekinmeden hesabınıza kredi ya da banka kartı ile bakiye yükleyebilir ve sipariş verebilirsiniz.

 

SMSonaylar Sistemi Nasıl Çalışır?

SMSonaylar sistemi, tam otomatik bir şekilde hizmet verdiği için her şey eksiksiz bir şekilde çalışmaktadır. Bu sayede de müşteriler, hiçbir zorluk yaşamadan kolaylıkla sipariş verebilir. SMSonaylar sistemi üzerinden fake numara alma işlemi için ilk önce bir servis seçmelisiniz. Bu servis, SMS kodunu hangi sitede kullanmak istediğinize göre değişmektedir.

Sonrasında da SMS kodunu kullanmak istediğiniz sitenin hangi ülkede hizmet verdiğini bilmeniz gerek. Almak istediğiniz numaranın hangi ülkenin alan koduna ait olmasını istiyorsanız, servis seçtikten sonra duruma göre ülke seçmelisiniz.

Son olarak her şey tamamlandıktan sonra yapmanız gereken tek şey, güvenli bir şekilde ödeme yapmak. Ödeme yaptıktan sonra siparişiniz, saniyeler içinde tarafınıza teslim edilecektir. 

 

Neden SMSonaylar.com?

Konu sanal numara alma olunca akla ilk gelen sitelerden olan SMSonaylar, tamamen kesintisiz ve tam otomatik bir şekilde çalışmakta ve müşteri memnuniyetine büyük önem vermektedir. Sistemin sahip olduğu bu özellikler de kendisini SMS kodu sektöründe bir adım öne çıkarmaktadır.

Bütün bunların yanı sıra SMSonaylar, müşterilerine güven ve garanti de sunmaktadır. Müşterilerin sadece sipariş sonrası değil, sipariş öncesinde yanlarında olan SMSonaylar, sunduğu ücret iadesi ile de müşterilerine verdiği değeri tekrar gözler önüne sermektedir.