SMSONAYLAR.COM ile Her Yerden SMS Kodu Alın

SMSONAYLAR.COM ile Her Yerden SMS Kodu Alın

SMSONAYLAR.COM ile Her Yerden SMS Kodu Alın

Smsonaylar.com sayesinde dilediğiniz web sitesi ya da mobil servis için SMS kodu alabilirsiniz. Bilindiği gibi yeni bir web sitesine ya da servise telefon numaranız ile kayıt olmak, sonrasında istenmeyen mesajlara yol açabilir. Bu sebeple de bu tarz site, servis ya da uygulamalara fake numaralar üzerinden kayıt olabilir ve dilediğiniz gibi SMS kodu alabilirsiniz. Bu sayede ilgili platformda numaranızı dahi vermeden istediğiniz işlemi yapabilirsiniz.

Numara onay servisimiz sayesinde Whatsapp, Google ya da Facebook gibi sitelere istediğiniz ülkenin numaraları ile kayıt olabilir ve platformu istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Bunların dışında istediğiniz numaranın SMS kodunu almak için web sitemizi kullanmak yerine mobil uygulamamızı da deneyebilirsiniz. Mobil uygulamamız, her ne kadar şimdilik sadece Google Play Store üzerinde yer alsa da ilerideki zamanlarda Huawei Store ve IOS platformlarında da yayına girecektir.

 

SMSONAYLAR Neler Sunuyor?

Her şeyden önce SMSONAYLAR ekibi, her daim kendini geliştirmek istemekte ve bu kapsamda müşteri memnuniyetine büyük önem vermektedir. Sadece uygun fiyatlı hizmet değil, aynı zamanda kaliteli hizmet sunan smsonaylar, her geçen gün müşterilerin daha memnun olmasını sağlamaktadır. Kısacası smsonaylar sayesinde uygun fiyatlı hizmet alırken kaliteden ödün vermenize gerek kalmaz. Site ya da mobil uygulama üzerinden fake numara alma işlemi gerçekleştirerek istediğiniz platform üzerinde gezinmeye devam edebilirsiniz.

Bunların dışında alacağınız numara ve kodlardan dolayı başınıza güvenlikten kaynaklı herhangi bir sorun gelmez. Müşteri memnuniyetine önem verdiği kadar garantili işlemlere de önem veren sitemiz, sms kodunun gelmediği durumlarda müşterinin ödediği tutarın tamamını hemen iade etmektedir. Bu sayede müşterinin herhangi bir kaygı duymasına gerek kalmaz.

Son olarak yaşadığınız herhangi bir olumsuz durum üzerine 7/24 kesintisiz destek veren müşteri hizmetlerimiz ile görüşerek sorununuza anında çözüm bulabilirsiniz. Buna istinaden verdiğiniz tüm siparişlerde yine anında teslimat yapılacak şekilde hazırlanır. Güvenli bir şekilde ödeme yaparak sanal numara alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

 

SMSonaylar Sistemi Nasıl Çalışır?

SMS onay kodu alma, aslında sanıldığından daha basit bir işlemdir. Tam otomatik bir sistem olan SMSonaylar, bakiye yükleme metodu ile çalışır. Sistem üzerinden haftanın 7 günü 24 saat bakiye yükleme yapabilir ve sms kodu siparişi verebilirsiniz. Herhangi bir sorun ile karşılaştığınızda da müşteri panelinden destek alabilirsiniz. SMS onay kodu dışında site üzerinden saatlik, günlük ya da haftalık numara kiralama hizmeti de alabilmeniz mümkündür.

Mobil onay işlemi için ise almak istediğiniz numarayı hangi site ya da servis üzerinde kullanacağınızı belirlemeniz gerek. Sonrasında da hangi ülkeye ait numara istediğinizi seçmelisiniz. Son olarak güvenli bir şekilde ödeme yaptıktan sonra sms onay kodunuz anında iletilecektir.

 

Neden SMS Onay?

Anlık bir şekilde sms onay kodu almanızı sağlayan SMSonaylar.com, istediğiniz ülkeden istediğiniz servisi kullanmanızı sağlar. Bu sayede hem ülkemizde olmayan servisleri kullanabilir ya da kullandığınız platformun farklı ülkelere sunduğu özellikleri deneyimleyebilirsiniz. Servisimiz, fiziksel hatlara göre daha avantajlı ve ucuz olduğu için oldukça sık bir şekilde tercih edilmektedir.

Bunların dışında Türkiye'de yaşıyorsanız, üye olmak istediğiniz farklı ülkede yer alan servisler için kendi telefon numaranızı girmek, çoğu zaman işe yaramayabilir. Bu tarz durumlarda da yine SMSonaylar.com sayesinde engel tanımaz ve istediğiniz bütün işlemleri gerçekleştirebilirsiniz. Son olarak kendi telefon numaranız ile üye olmamanın da avantajları vardır. Spam mesajlar ile rahatsız edilmez ve istenmeyen mesajlardan da etkilenmemiş olursunuz.