SMSONAYLAR.COM: SMS Onay Hizmetleri

SMSONAYLAR.COM: SMS Onay Hizmetleri

SMSONAYLAR.COM: SMS Onay Hizmetleri

SMS koduna pek çok sosyal medya platformunda ihtiyaç duyulur. İnternet hizmetlerinde ve sosyal medyada SMS onayı güvenlik için gereklidir. Ancak pek çok kişi bireysel numarasını paylaşmak istemez. Bu durumda ise SMS onay hizmetleri ihtiyacınıza cevap verir. 

Bu ihtiyacınız için hazırlanmış olan smsonaylar.com internet sitesi kolaylıkla kullanılabilir. Günümüzde internet sitemiz pek çok kişi tarafından tercih edilmektedir. Web sitemiz içeriğinde onlarca farklı servis için SMS onaylama yapılmaktadır. Ayrıca farklı ülkelerle ilgili işlemleriniz için SMS onay hizmetimizden yararlanabilirsiniz.

SMS Onay Sistemimizin Özellikleri

Sanal numara alma pek çok farklı servis için gerekli olabilir. Pek çok insan genel olarak sosyal medya hesapları için sanal mı numara tercih eder. Özellikle WhatsApp, Google, Instagram, Twitter ve Telegram en sık tercih edilen servisler arasındadır. SMS sistemimizde de tüm sosyal medya servisleri için SMS onayı alınabiliyor. Ayrıca Paypal’dan Netflix’e, Papara’dan Amazon’a kadar farklı uygulamalar için de SMS onayı alabilirsiniz. Onay sistemimizde hizmetinize sunulmuş farklı servisler için 7/24 bakiye yükleyerek hizmet alabilirsiniz. Smsonaylar.com ile farklı servisler için tek seferlik numara alabilir ya da uzun süreli sanal numara alma işlemi yapabilirsiniz. 

SMS Onay Sistemimizde sizin için geliştirilen özellikler şu şekildedir:

Müşteri Memnuniyeti

Mobil Onay hizmetlerimizi uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz. Aynı zamanda tüm hizmetlerimiz üstün kalite ile sunulur ve müşteri memnuniyeti sağlanır. 

Güvenli ve Garantili

SMS Onay hizmetlerimiz %100 güvenlidir. Ayrıca hizmetlerimizin ve sanal numara alma işlemlerinin garantisini sunmaktayız. Eğer satın alınan numaraya SMS gelmezse ödeme tutarınız tarafınıza iade edilir. 

Kesintisiz Destek

Müşteri destek panelinden istediğiniz her an yararlanabilirsiniz. Bu sayede size oldukça kısa bir sürede dönüş yapılacaktır. 

Anında Teslimat

Satın alınan numaraların teslimatı anında gerçekleştirilir. Bunun için yalnızca hesabınıza bakiye eklemesi yapmanız gerekir. 

Gelişmiş API Sistemi

Sistemimiz tarafından geliştirilen yönelik olarak API dökümanı hazırlanmıştır. Sistemimizde sunulan tüm hizmetleri ücretsiz bir şekilde API ile çekmeniz mümkün. 

Güvenli Ödeme

Sistem üzerinden herhangi bir zaman diliminde banka ya da kredi kartı ile ödeme yapabilirsiniz. 

SMS Onay Hizmetleri Nasıl Çalışır?

Sizler için geliştirdiğimiz SMS Onay Sistemi tam otomatik bir şekilde çalışır. Bu sistem sayesinde istediğiniz servis ve ülkeden numara satın alabilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken web sitemiz üzerinde bulunan Müşteri Paneli linkine tıklamanız. Müşteri paneli üzerinden hesabınızı oluşturabilir ya da hesabınıza giriş yapabilirsiniz. Giriş yaptıktan sonra sağ üst konumda yer alan bakiye sekmesinden kredi kartı, havale/EFT ya da kupon kodu ile ödeme yapabilirsiniz. Ödeme yapıldıktan sonra tutar hesabınıza anında aktarılmaktadır. Ayrıca ödemeler 3D secure güvencesi ile sağlanmaktadır. Bu nedenle ödeme ile ilgili herhangi bir güvenlik endişesi yaşamanıza da gerek yok. 

Profiliniz üzerinde bakiye tanımlandıktan sonra tek yapmanız gereken işlem ihtiyacınız olan servislere tıklamanız. Servisler sekmesi içerisinde pek çok uygulama ve platform bulunur. Bu servislere tıkladığınız zaman ücretini görüntüleyebilir ve ödeme yapabilirsiniz. Ayrıca en ucuz ve güvenli sanal numaraları için profilinize girdiğinizde Numara Satın Al seçeneğine tıklayabilirsiniz. Ayrıca numara kiralı seçeneği ile farklı ülke ve servislerden uzun süreli kiralama yapabilirsiniz. Kiralama süresi saat gün ve hafta olarak değişmektedir. Süre arttıkça fiyatlarda değişim olsa da ihtiyaçlarınızı en iyi şekilde karşılayabilirsiniz. Smsonaylar.com sitemizde sunulan bu hizmetler sayesinde tüm mobil onay işlemlerinizi yapabileceksiniz. 

Sanal Numara Satın Alma Güvenilir midir?

Fake numara alma pek çok kişi için güvenilmez gelebilir. Ancak smsonaylar.com sitesinden alacağınız herhangi bir numarayla ilgili güvenlik sorunuz olmaz. Sistemimizde yer alan sanal numaraların her biri %100 güvenilirdir. SMS olayı için satın aldığınız numaralar tek kullanımlık olup farklı zamanlarda kullanılamaz. Yalnızca numara kiralama yapan müşterilerimiz satın aldıkları zaman dilimi içerisinde sınırsız SMS alabilirler. Sizin tarafınızdan satın alınan sanal numaralar kullanımınızın ardından sistemden kaldırılır. Bu nedenle kullandığınız numarayı farklı kişiler kullanamaz. Ancak sanal numara size farklı zamanlarda gerekli olacaksa numara kiralama yapmanız doğru olacaktır. 

Günümüzde sanal numaralar pek çok kişi tarafından kullanılmaktadır. Ayrıca SMS onayı için internette pek çok site karşınıza çıkabilir. Ancak smsonaylar.com olarak bir numarayı yalnızca bir kez kullanıma açıyoruz. Bu nedenle numara kullanımı sonrasında herhangi bir sorun ya da ceza ile karşılaşmanız mümkün değildir. Ayrıca bazı müşteriler Bir numarayı kullandıktan sonra tekrar aynı numaradan SMS almak istemektedir. Ancak sitemizin prensipleri gereği SMS onay servisleri tek kullanımlık numaralardan oluşur. Bu nedenle yalnızca mobil onay hizmeti aldığınızda aynı numarayı tekrardan kullanmanız mümkün değildir. Ancak Numara Kiralama hizmeti sayesinde hem zaman sınırınız ortadan kalkar hem de farklı platformlardan SMS kodu alabilirsiniz. 

SMSONAYLAR.COM Mobil Uygulaması

Mobil Onay hizmetlerimiz web sitemiz üzerinden güvenle sunulmaktadır. Ancak kullanıcı deneyimini geliştirmek için smsonaylar.com mobil uygulamasını da indirebilirsiniz. Mobil uygulama sayesinde profilinize erişim, bakiye yükleme ve servislere ulaşım daha da kolay hale gelmektedir. Mobil uygulamanın kullanış dostu ara yüzü sayesinde SMS Onay hizmetleriniz oldukça hızlı bir şekilde gerçekleştirilecektir. Ayrıca web sitemiz üzerinde olduğu gibi hizmetler %100 güvenlik standartlarına uygundur. 

Mobil uygulama üzerinden müşteri memnuniyetine dayalı olacak şekilde satın alınan numaralar anında teslim edilir. Ayrıca mobil uygulama üzerinden yapacağınız ödemeler de anında profilinizde görüntülenecektir. Güvenli ödeme seçenekleri sayesinde ödemelerinizi oldukça sorunsuz bir şekilde yapabilirsiniz. Sistemimiz sayesinde fake numara alma işlemleriniz oldukça kolay olacaktır. 

SMS Onay Kodları Nasıl Alınır?

SMS onay kodlarına ihtiyacınız olduğunda web sitemizi ya da mobil uygulamamızı ziyaret edebilirsiniz. Yeni bir hesap oluşturarak ya da mevcut hesabınıza giriş yaparak hizmetlerimizden kolaylıkla yararlanabilirsiniz. Profilinize giriş yaptığınızda sağ üst bölümde yer alan kısımdan ödemenizi yapabilirsiniz. Ayrıca ödeme yapmadan önce servisler kısmından ülkeyi ve uygulamayı seçerek ihtiyacınız olan bakiyeyi öğrenebilirsiniz. Sanal numara alma için yapmanız gereken tek işlem gerekli servisi seçmek ve ödeme yapmaktır. Sonrasında size verilen numarayı gerekli uygulamalara kayıt olurken kullanabilirsiniz. 

Sistem üzerinden herhangi bir servis için numara satın alabilirsiniz. Numara kiralama servisinden yararlanarak uygulamalarda ve platformlarda aynı numarayı kullanabilirsiniz. Uygulamalara kayıt esnasında numarayı verdiğinizde SMS onay kodu sistem üzerinde görüntülenecektir. SMS kodu tarafınıza 10 dakika içerisinde iletilmiş olacaktır. Aldığınız SMS kodlarını görüntülemek ise sistem üzerinden oldukça kolaydır. Sol kısımda yer alan servisler sekmesinden alınan numaralar kısmına tıklayabilirsiniz. 

Bu kısımda fake numara alma işlemi ile satın alınan tüm numaralar listelenir. Bu listede kullanılan servisi, onay kodunu ve kalan süreyi öğrenebilirsiniz. Eğer SMS onay kodları 10 dakikalık süre içerisinde gelmezse bakiyeniz iade edilecektir. Ayrıca 10 dakikalık süre içerisinde numara alma işlemini iptal etmeniz durumunda da iade yapılır. Sistem üzerinde görüntülediğiniz onay kodunu ihtiyacınız olan serviste güvenle kullanabilirsiniz. Onay kodu sayesinde uygulamalara kayıt olabilir ve gerekli işlemleri tamamlayabilirsiniz. Ayrıca sistemde kiralama yaptığınız tüm numaraların listesi de yer alır. Bu numarayla farklı servislere kayıt olmanız durumunda SMS kodunun hangi servise ait olduğunu kolaylıkla görüntüleyebileceksiniz.