Youtube Mobil Onay Nasıl Yapılır?

Youtube Mobil Onay Nasıl Yapılır?

Youtube Mobil Onay Nasıl Yapılır?

Bu içeriğimizde sizlerle, Youtube mobil onay ve sms onayı nasıl yapılır, bu işlemler neden gerekli ve yapılmasının avantajları nelerdir gibi soruların cevaplarını detaylıca ele alacağız. Mobil onay kodları, son zamanlarda sadece youtube değil, diğer sosyal medya mecralarında da geçerli olmaktadır. Bu kodlar yüzde yüz olmasa da büyük ölçüde sosyal medya hesaplarınızın güvenliğini sağlamaktadır.

Youtube Sms Onayı Nasıl Yapılır?

Youtube'dan sms onay işlemlerinin nasıl gerçekleştirildiği arama motorlarında en çok merak edilen sorulardan biri haline gelmiştir. Peki, Youtube sms onay işlemi yapıldıktan sonra nasıl bir avantaj sağlanır bu sorunun cevabını detaylıca inceleyelim.

Youtube kanalınızı doğrulamak için öncelikle sisteme giriş yapmanız istenecektir ve ardından sisteme telefon numaranızı dâhil etmelisiniz. Telefonunuza sms le ya da sesli mesajla doğrulama kodu gönderilecektir. Bu kod size Youtube kanalınıza 15 dk. dan uzun video atma, canlı yayın yapabilme, küçük resimlerinizi yükleme ve Content ID taleplerine itiraz etme gibi haklar tanıyacaktır. Bu durumun en büyük avantajlarından biri, sizlere doğrulama kodu sonucunda onay geldiği için fake numaralarla işlem yapılamaz. Kendi telefon numaranızı sisteme girmeniz mobil onay adına oldukça önemlidir. 

Eğer numaranızı gizli tutmak ve sisteme girmek istemiyorsanız, internet sitelerinden ayrı bir sanal numara alma işlemi gerçekleştirmeniz mümkün. Bir sonraki işlemde ise youtube mobil onay adımlarınızı bu sanal numara üzerinden kolayca tamamlayabilirsiniz. 

Sanal Numara Alma İşlemi

Sosyal medya uygulamalarındaki işlemlerinizi gerçekleştirmek istemeniz, hesaplarınız adına çeşitli doğrulamalara ihtiyaç duymanızı da beraberinde getirir. Bu doğrulamalar ise, sesli yanıt ya da sms üzerinden gerçekleştirilmektedir. Bu doğrulamalar için de telefon numaranıza erişim istenmektedir. İnternet siteleri doğrulama talebi için sizden telefon numaranızı sisteme girmenizi isterler. 

Eğer telefon numaranızı paylaşmak istemezseniz, çeşitli internet sitelerinden sanal numara hizmeti alabilir, böylece kendi telefon numaranızı gizli tutarak doğrulama koduna erişebilirsiniz. Sanal numara işlemlerini, telefonunuza indireceğiniz numara onay uygulamaları üzerinden sisteme giriş yaparak ve söylenen adımları izleyerek oluşturabilirsiniz.

Youtube Mobil Onay Adımları

Youtube mobilden onay almak için telefonunuzda öncelikle chrome özelliğini aktifleştirin ve youtube hesabınıza giriş yapın. Sağ üst köşede bulunan üç noktaya tıklayın ve masaüstüne ulaşın. Açılan sayfada ise sağ üst köşede profil resminde ''kanalım'' yazan yere tıklanır. Oradan çıkan sayfadan youtube stüdyo seçeneği kullanılır ve açılan sayfanın sol alttaki ayarlar işareti ile kanal yazan yer seçilir. 

Oradan özelliklere daha sonradaki alttaki durum ve özellikler seçeneğine tıklanır. Profil resminin yanında bulunan mavi kutucukta doğrula seçeneği mevcuttur ve buraya tıklandığında istenilen bilgilerin girişi yapılır.

Fake Numara Alma İşlemi

Fake numara alma işlemi, sizlere sosyal medyada inanılmaz bir kolaylık sağlar. Bu kolaylık başta hesabınızın güvende olmasını büyük ölçüde garantiler. Herhangi bir internet sitesinde alışveriş yaparken ya da herhangi bir siteye üye olurken bu fake numara sayesinde telefon onay işlemlerinizi kolayca gerçekleştirebilir ve alışverişlerinizi de gönül rahatlığı ile yapabilirsiniz.  Bu fake numaralar sayesinde ''birden fazla hesap açamazsınız''! Tarzı uyarılardan da kurtulabilirsiniz. 

Çeşitli internet siteleri aracılığı ile en güvenilir bulduğunuz bir siteye başvurabilir ve tek kullanımlık olan bu fake numaralar sayesinde numaranızı vermek ya da iletişim kurmak istemediğiniz biri ile de konuşabilirsiniz. Bu numaralarla watsapp mesajları üzerinden de  iletişim sağlanabilmektedir. Numaralar genelde tek kullanımlıktır ve daha önce başka birileri tarafından kullanılmamıştır. Bu başlık altında da fake numara alma işleminin avantajlarını ele aldık.